Pasiunea ne facem sa fim unici

Oferim servicii profesionale inca din anul 2017 iar succesul nostru este datorat pasiunii

Aceasta notiunune noua de cosmetizare si detaling interior este un concept nou pe piata romaneasca. De aceea noi am vazut un potential in a lucra in acest domeniu si a combina pasiunea noastra pentru masini. Cu timpul, am reusit sa dezvoltam o afacere cu un renume in aceste concept. Dorim sa devenim cei mai buni de pe piata si sa promovam acest concept mai departe.

Calitate

Atentie

Detalii

Despre pachetele noastre

Nu comporomitem calitatea

Pachet premium

Aceasta este cel mai cautat serviciu de catre clientii nostri. Oferim un detailing interior complet pentru interiorul masinii tale.

Pachet Standard

Serviciul standard va ofera un pret accesibil si o curatare a interiorului folosind diferite metode practice si rapide.

Reconditionare piele

Daca tapiteria ta prezinta urme de uzura ce ofer un aspect neplacut acest serviciu o sa ofere tapiteriei un aspect nou. Folosim tratamente profesionale si nu compromitem calitatea !

Intretinere interior

Dupa aplicarea unui pachet de detailing interior va recomandam intretinerea masinii regulat. Acest pachet este necesar pentru a mentine aspectul de nou al masinii

Detailing motor

Motorul este sufletul masinii, de aceea acesta nu trebuie neglijat. Aspectul motorului si curatarea lui va oferii masinii o noua viata.

4
Ani de experienta
705
Masini curatate
Proiecte

Galerie

Blog

Citeste ultimele sfaturi si articole

Proceduri de lucru pentru detailingul interior

Ce este detailingul interior ? Proceduri de lucru si sfaturi pentru intretinere Asa cum interiorul casei noastre necesita intretinere si curatare regulata, asa si interiorul masinii nu trebuie neglijat. Multi soferi ignora aceast detailu ce uneori poate fi daunator masinii si sanatatii lor. De aceea venim cu acest articol incercand sa evidentiem care sunt avantajele unui detailing profesionist si cum poti avea grija de interiorul masinii

Read More
admin May 5, 2021
Tags: